In de utiliteit heeft Timman Elektro al vele projecten succesvol afgerond. Van klein tot groot. Van kantoorgebouw tot garagebedrijf. En al deze projecten zijn uniek. Stuk voor stuk vragen zij om aandacht, inlevingsvermogen en praktische oplossingen. Door onze jarenlange ervaring biedt Timman Elektro u kwaliteit met een proactief karakter. Als ontwerper, adviseur en uitvoerder.

Advies

De start van ieder nieuw project begint bij Timman Elektro met een uitgebreide inventarisatie en een heldere formulering van het beoogde doel. Zo krijgen alle betrokken partijen een goed inzicht in de processen, de uit te voeren werkzaamheden en de eventuele knelpunten.
Vervolgens kijken wij naar uw specifieke eisen en wensen. Na het gezamenlijk doorlopen van de inventarisatie maken wij voor uw organisatie een advies op maat.

Uitwerking

Na de inventarisatie en het uitgebrachte advies ontvangt u van ons een offerte, die geheel is toegespitst op uw programma van eisen en uw budget. Wanneer u akkoord bent met onze offerte beginnen wij met de installatie. Tijdens deze installatie houden wij u goed op te hoogte van de status.

Realisatie

Timman Elektro besteedt veel zorg aan de succesvolle realisatie van een project. Daarom evalueren wij direct na afloop van een project graag met de opdrachtgever. Bent u tevreden? Hebt u nog vragen? Of moeten er nog eventuele aanpassingen worden verricht? Bij ons wordt het project pas definitief opgeleverd wanneer u voor de volle 100% tevreden bent.

Ook na oplevering van het project kunt u op onze service blijven rekenen. Naast het reguliere onderhoud staan wij altijd klaar om u met raad en daad ter zijde te staan, calamiteiten snel te verhelpen en uw continuïteit te allen tijde te waarborgen.


Advies nodig bij uw project?

Als expert in elektrotechniek is Timman Elektro gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, engineeren, realiseren en onderhouden van elektrotechnische installaties, alarminstallaties, brandmeldinstallaties, lichtinstallaties, krachtinstallaties, intercomsystemen, toegangscontrole en data- en telecomtechniek.

Timman Elektro biedt kwaliteit met een all round karakter. Van ontwerp tot oplevering.

Advies nodig ?   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.