Bent u op zoek naar een bedrijf met een professionele en flexibele aanpak, dat met u meedenkt én uw elektrische installatie voorbereidt op de toekomst? Bij Timman Elektro bent u aan het juiste adres. Wanneer u ons uw vragen en problemen op het gebied van elektrotechniek voorlegt, zoeken wij samen met u naar de perfecte oplossing. Een oplossing die naadloos aansluit bij uw woonwensen. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie.

Advies

In een geheel vrijblijvend gesprek brengen wij uw wensen in kaart en adviseren wij u over de vele mogelijkheden. De richtprijs die wij u vervolgens geven, is een handig middel om te kijken of uw wensen haalbaar zijn. Hierna kunnen wij - indien gewenst - een offerte voor u opstellen met een vaste prijs en een duidelijke omschrijving van het te leveren eindproduct.

Uitwerking

Na de inventarisatie en het uitgebrachte advies ontvangt u van ons een offerte, die geheel is toegespitst op uw wensen, eisen en budget. Wanneer u akkoord bent met onze offerte maken wij een afspraak om aan te vangen met de installatie. En mochten er aan de hand van de offerte nog onduidelijkheden zijn, dan nemen wij uiteraard alle tijd om een en ander helder aan u uit te leggen.

Realisatie

Timman Elektro besteedt veel aandacht en zorg aan de werkzaamheden bij u thuis. Tijdens en na de afronding van het werk houden wij u goed op de hoogte van de uitgevoerde handelingen en leggen wij u uit hoe een en ander werkt. Een project eindigt bij ons pas, wanneer het werk naar volle tevredenheid van onze klanten is opgeleverd.


Advies nodig bij uw project?

Als expert in elektrotechniek is Timman Elektro gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, engineeren, realiseren en onderhouden van elektrotechnische installaties, alarminstallaties, brandmeldinstallaties, lichtinstallaties, krachtinstallaties, intercomsystemen, toegangscontrole en data- en telecomtechniek.

Timman Elektro biedt kwaliteit met een all round karakter. Van ontwerp tot oplevering.

Advies nodig ?   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.