Timman Elektro biedt intelligente oplossingen voor elk vraagstuk op het gebied van elektrotechniek met een passende verhouding tussen kwaliteit en investering. Daarbij combineren wij de techniek van vandaag met de kennis van morgen.

Onze ervaring in de woningbouw is inmiddels groot. Of het nu gaat om een nieuw te bouwen complex, een update van de elektrotechnische installatie in bestaande gebouwen of het splitsen van een pand in meerdere appartementen. Daarbij zijn wij al vanaf het voortraject een volwaardige gesprekspartner voor aannemers, architecten en woningbouwverenigingen en huiseigenaren.

Advies

De start van ieder nieuw project begint bij Timman Elektro met een uitgebreide inventarisatie en een heldere formulering van het beoogde doel. Om die reden nemen wij bij diverse bouwkundige aannemers deel aan het bouwteam. Zo krijgen alle betrokken partijen een goed inzicht in de processen, de uit te voeren werkzaamheden en de eventuele knelpunten.
Vervolgens kijken wij naar uw specifieke eisen en wensen. Na het gezamenlijk doorlopen van de inventarisatie maken wij voor uw organisatie een advies op maat.

Uitwerking

Na de inventarisatie en het uitgebrachte advies ontvangt u van ons een offerte, die geheel is toegespitst op uw programma van eisen en uw budget. Wanneer u akkoord bent met onze offerte beginnen wij met de installatie. Tijdens deze installatie houden wij u goed op te hoogte van de status.

Realisatie

Timman Elektro besteedt veel zorg aan de succesvolle realisatie van een project. Daarom evalueren wij direct na afloop van een project graag met de opdrachtgever. Bent u tevreden? Hebt u nog vragen? Of moeten er nog eventuele aanpassingen worden verricht? Bij ons wordt het project pas definitief opgeleverd wanneer u voor de volle 100% tevreden bent.

Ook na oplevering van het project kunt u op onze service blijven rekenen. Naast het reguliere onderhoud staan wij altijd klaar om u met raad en daad ter zijde te staan, calamiteiten snel te verhelpen en uw continuïteit te allen tijde te waarborgen.


Advies nodig bij uw project?

Als expert in elektrotechniek is Timman Elektro gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, engineeren, realiseren en onderhouden van elektrotechnische installaties, alarminstallaties, brandmeldinstallaties, lichtinstallaties, krachtinstallaties, intercomsystemen, toegangscontrole en data- en telecomtechniek.

Timman Elektro biedt kwaliteit met een all round karakter. Van ontwerp tot oplevering.

Advies nodig ?   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.